top of page

EEN GESCHENKMAND KOPEN BIJ DRINK MARKET SCHREURS-SCHELLEN IN GENK

RUIME KEUZE AAN GESCHENKVERPAKKINGEN

In onze drankenhandel in de Hondeskuilstraat 22 in Genk vindt u diverse geschenkverpakkingen die ideaal zijn voor een verjaardag, nieuwjaar of bij andere feestelijkheden. Zowel voor een biermand als een geschenkmand kunt u in onze Prik&Tik-winkel terecht. We bieden onder andere geschenkverpakkingen aan met bier en glazen, speciale boxen met verschillende bieren, luxueuze geschenkflessen en veel meer. Dankzij onze samenwerking met Prik&Tik is het bovendien mogelijk om ook andere geschenkverpakkingen te bestellen. Ons assortiment geschenkverpakkingen wordt steeds afgestemd op de tijd van het jaar, waardoor u ook voor Vaderdag of Valentijnsdag iets vindt of gewoon feestelijk klinkt op het nieuwe jaar!

Stel zelf uw biermand of geschenkmand samen

Wilt u zelf een biermand of geschenkmand samenstellen? Geen probleem! Vul zelf uw biermand of geschenkmand aan met zoetigheden, nootjes, glazen, een handig boek of andere accessoires en wij zorgen voor de finishing touch. Alles kan ingepakt worden, ongeacht hoe groot of klein uw aankoop is. Onder andere volgende extraatjes zijn al dan niet op aanvraag bij ons verkrijgbaar: 

Boeken over bier en alcoholische dranken

Champagnestoppen

Jiggers

Barspoons

Prikit-flessenprikker

geschenken

ZAKELIJKE GESCHENKMANDEN KOPEN BIJ UW PRIK&TIK IN GENK

Wanneer u als zakelijke klant bier als relatiegeschenk of wijn als relatiegeschenk wilt geven, helpen we u graag verder. Wij verpakken uw relatiegeschenk en natuurlijk krijgt u ook netjes een factuur voor uw boekhouding.

Wilt u een grote bestelling plaatsen, bijvoorbeeld om een biermand te geven aan al uw personeelsleden? Geef dan uw wensen en budget door en wij stellen het aantal gewenste biermanden of geschenkmanden samen. Zowel voor grote bestellingen als voor relatiegeschenken stellen we met plezier een offerte voor u op, waarbij u rekent op onze extra scherpe prijzen.

EEN GESCHENKMAND, BIERMAND OF RELATIEGESCHENK KOPEN BIJ DRINK MARKET SCHREURS-SCHELLEN IN GENK? ONTDEK ONZE KANT-EN-KLARE GESCHENKVERPAKKINGEN OF STEL ZELF UW BIERMAND OF GESCHENKMAND SAMEN.

bottom of page