top of page

DRINK MARKET SCHREURS-SCHELLEN, UW DRANKENSPECIALIST VOOR STERKE DRANKEN

STERKE DRANK KOPEN BIJ UW PRIK&TIK-DRANKENHANDEL IN GENK

In onze drankenhandel in de Hondeskuilstraat 22 in Genk hebben we een heel ruim assortiment van sterke dranken, maar we verkopen ook alcoholvrije gins en spirits. Zowel voor een lekkere aperitief als voor een goede basis voor een verfrissende cocktail kunt u in onze drankenhandel in Genk terecht. De sterke drank die wij verkopen is afkomstig uit alle uithoeken van de wereld, inclusief enkele verrassende pareltjes uit Jamaica en Zweden. Natuurlijk zijn alle klassiekers ook gewoon van de partij.

Advocaat

Brandy

Eau de Vie

Pastis

Vermouth

Alcopops

Aperitief

Calvados

Cocktails en frozen cocktails

Jenever

Gin

Rum

Sherry

Whisky

Wodka

Bourbon

Cognac

Likeur

Tequila

Zuivere alcohol

WHISKY KOPEN BIJ UW PRIK&TIK-DRANKENHANDEL IN GENK

Als whiskyfanaat verwennen wij u graag. Bij ons kunt u steeds whisky kopen van uiteenlopende herkomsten, met natuurlijk een focus op de roemrijke Ierse en Schotse whisky’s. Wilt u een geurige en fleurige whisky kopen of toch liever een krachtige en rokerige whisky kopen? In onze Prik&Tik-drankenhandel in Genk helpen we u graag verder. Dankzij onze samenwerking met Prik&Tik zijn vrijwel alle whisky’s bij ons verkrijgbaar, evenals die uit Canada, Groot-Brittannië en de Verenigde Staten. Indien gewenst plaatsen wij voor u een bestelling. Hoe dan ook rekent u hierbij op ons onafhankelijk advies en helpen wij u graag bij het vinden van de ideale combinatie. 

Whisky bij Drink Market Schreurs-Schellen

KOM VANDAAG NOG LANGS IN ONZE BIERCENTRALE IN GENK.

WILT U WHISKY KOPEN OF BENT U OP ZOEK NAAR ANDERE STERKE DRANK? KOM DAN ZEKER EENS LANGS IN ONZE PRIK&TIK-DRANKENHANDEL IN DE HONDESKUILSTRAAT 22 IN GENK.

bottom of page