top of page

DRINK MARKET SCHREURS-SCHELLEN, UW BIERCENTRALE IN GENK

BIERCENTRALE VOOR DE BESTE BIEREN OP DE MARKT

In onze bierhandel in de Hondeskuilstraat 22 in Genk vindt u de lekkerste bieren terug. Het gaat vooral om populaire bieren als Grimbergen, Leffe of Duvel. Omdat we samenwerken met Prik&Tik is het echter perfect mogelijk om uw favoriete merk te bestellen. Prik&Tik biedt een ruim assortiment bieren aan, met inbegrip van speciaalbieren en streekbieren.

Abdijbier

Champagnebieren

Kerst- en winterbier

Trappist

Amber

Cider

Kriek en fruitbier

Tafelbier

Fairtradebieren

Geuze

Pils

Witbier

Britse bieren

Glutenvrije bieren

Radler

STREEKBIEREN KOPEN BIJ UW BIERHANDEL IN GENK

België is het land van de vele bieren en voor ons is het onmogelijk om alle streekbieren in onze bierhandel in Genk aan te bieden. Als Prik&Tik-winkel beschikken we echter over een gigantisch netwerk waardoor we uw favoriete streekbiertje alsnog kunnen leveren. Naast Belgische streekbieren zijn ook een aantal Bulgaarse, Duitse en Amerikaanse streekbieren via onze bierwinkel in Genk verkrijgbaar. U rekent steeds op ons netwerk en dit ongeacht of u nu fan bent van een Slurfke, een Poperings hommelbier of een Tripel Karmeliet. Spreek ons personeel aan en wij gaan de mogelijkheden voor u na. 

Drink Market Schreurs-Schellen uw bierhandel in Genk

ALCOHOLVRIJ BIER KOPEN IN DE PRIK&TIK-BIERWINKEL IN GENK

Naast klassieke bieren en speciaalbieren verdelen wij in onze bierhandel in Genk ook alcoholvrij bier van verschillende merken. Deze alcoholvrije bieren hebben net dezelfde smaak, maar bevatten geen alcohol. In onze biercentrale in Genk kunt u onder andere terecht voor Estaminet 0.0%, Bitburger Alkoholfrei, Palm 0.0, Erdinger Alkoholfrei, Carlsberg 0.0%, Maes 0.0% (eerder door consumenten verkozen tot beste alcoholvrije drank van het jaar), Jupiler 0.0% (eerder door GfK verkozen tot product van het jaar), Liefmans Fruitesse 0.0, Leffe 0.0% (blond en bruin) en Sportzot (alcoholvrij bier van Brugse Zot).

Dankzij de samenwerking tussen onze bierhandel in Genk en Prik&Tik kunt u echter ook talloze andere alcoholvrije bieren bestellen, zoals Bière Des Amis 0,0%, Hoegaarden Rosée 0,0% en Stassen Degré Zéro.

BIER BESTELLEN IN DE BIERCENTRALE IN GENK

Wenst u een grote bestelling te plaatsen, bijvoorbeeld voor uw bedrijfsfeestje of barbecue? Dan stellen we graag een extra scherpe offerte voor u op. Bovendien maken we u wegwijs doorheen het assortiment en leggen we u het een en ander uit. We geven graag aan bij welke gerechten onze bieren het goed doen en onze winkelmedewerkers helpen u met plezier inladen.

Drink Market Schreurs-Schellen

KOM VANDAAG NOG LANGS IN ONZE BIERCENTRALE IN GENK.

bottom of page