top of page

DRINK MARKET SCHREURS-SCHELLEN IN GENK VOOR AL UW FRISDRANK

FRISDRANK KOPEN BIJ UW PRIK&TIK-DRANKENHANDEL IN GENK

Bij Prik&Tik in de Hondeskuilstraat 22 in Genk verkopen we frisdrank van alle courante merken en dit in volumes van 125 ml tot 1,5 liter. Zowel blikjes en plastic flesjes als glazen flessen zijn bij ons verkrijgbaar. We bieden een compleet assortiment frisdrank aan van verschillende merken zoals Coca-Cola, Pepsi, Lipton, Fuze Tea, AriZona, Schweppes en dergelijke meer. Voor de kinderen hebben we zowel Kidibul als Kidicool. Ook zuiveldranken zoals Cécémel, Fristi of Yogho Yogho zijn natuurlijk van de partij. Omdat onze drankenhandel in Genk aan Prik&Tik is verbonden, kunnen we vrijwel alle frisdrank op bestelling verkrijgen.

Cola

Limonade

Ice Tea

Sportdrankjes

Energiedrankjes

Tonic

Kinderdrankjes

Vruchtensmaak

FRISDRANK KOPEN VAN HET HUISMERK PRIK&TIK

Naast alle grote en bekende merken verkopen wij ook de frisdrank van het huismerk Prik&Tik. Het gaat om lekkere varianten op de klassieke merken die een stuk goedkoper zijn. De frisdrank van het huismerk Prik&Tik komt in glazen flessen van één liter en is ideaal voor op feestjes en barbecues. Bij grote bestellingen stellen we graag een extra scherpe offerte voor u op. 

Alcoholvrije wijn

Prosecco

Witte wijn

Glühwein

Rode wijn

Fairtradewijn

Porto

Roséwijn

Ruby port

Tawny port

FRISDRANK KOPEN VAN SAN PELLEGRINO

Voor de liefhebbers van Italiaanse frisdrank hebben we eveneens een assortiment frisdrank van San Pellegrino. Deze fruitige drankjes van S.Pellegrino zijn echte dorstlessers en niet voor niets populair onder de Italiaanse bevolking in Genk. Wanneer wij een bepaalde frisdrank van San Pellegrino niet in huis hebben, plaatsen we graag een bestelling via Prik&Tik. Hier vindt u alle variëteiten, gaande van S.Pellegrino Limonata tot S.Pellegrino Aranciata.

VRUCHTENSAP KOPEN BIJ DRINK MARKET SCHREURS-SCHELLEN IN GENK

Ten slotte kunt u bij ons terecht voor de lekkerste vruchtensappen van eigen bodem, maar ook uit Duitsland en Frankrijk. Onze vruchtensappen komen in diverse smaken. Fan van sinaasappel, druif, roze pompelmoes of banaan? In ons ruim assortiment vindt u altijd een lekker drankje. Zelfs voor de fans van tomatensap of rode bietensap hebben we wat lekkers in petto. Een aantal vruchtensappen zijn enkel op bestelling verkrijgbaar, maar aan de kassa helpen we u graag verder.

KOM LANGS IN ONZE DRANKENHANDEL EN ONTDEK ONS AANBOD VAN FRISDRANK VAN ALLE COURANTE MERKEN. VINDT U NIET WAT U ZOEKT? PLAATS DAN EEN BESTELLING.

bottom of page