top of page

WATER KOPEN BIJ DRINK MARKET SCHREURS-SCHELLEN (PRIK&TIK) IN GENK

PLAT WATER OF BRUISWATER KOPEN IN GENK

In onze drankenhandel in de Hondeskuilstraat 22 in Genk verkopen wij bronwater van bronnen in België, Duitsland, Frankrijk en Italië. Het gaat daarbij om uiteenlopende merken zoals Spa, Chaudfontaine en Evian. U kunt zowel plat water als spuitwater kopen en dit in uiteenlopende volumes. Zowel glazen flessen water als blikjes en plastic flessen zijn bij ons verkrijgbaar, net zoals extra grote voordeelverpakkingen.

Spa

Evian

San Pellegrino

Chaudfontaine

Tonisteiner

Vittel

Eau La La

Cristaline

Contrex

WATER KOPEN VAN HUISMERK PRIK&TIK

U kunt bij ons niet alleen water kopen van bovenstaande bekende merken, want daarnaast verkopen we in onze drankenhandel in Genk ook water van het huismerk Prik&Tik. Het is een natuurlijk mineraalwater dat geschikt is voor een zoutarm dieet. Zowel glazen flessen water als plasticverpakkingen zijn bij ons verkrijgbaar en dit in flessen van 50 cl, 1 liter of 1,5 liter. Daarnaast is het ook mogelijk om spuitwater te kopen van het huismerk Prik&Tik. Ook hier heeft u de keuze tussen glazen flessen water (1 liter) of plastic flessen (1,5 liter). 

WATER KOPEN VAN SAN PELLEGRINO

De roots van veel Genkenaars gaan terug naar het zonnige Italië, waardoor het water van San Pellegrino niet in ons assortiment mag ontbreken. Het is een symbool van de Italiaanse cultuur en de lichte bruis maakt het gewoon extra verfrissend. U kunt zowel plastic als glazen flessen water kopen van San Pellegrino.

AROMATISCH WATER KOPEN BIJ UW PRIK&TIK IN GENK

U kunt niet alleen plat water en spuitwater kopen in onze drankenhandel in Genk, maar ook aromatische waters. We hebben aromatische waters van verschillende merken zoals Chaudfontaine en Spa. Deze werden verrijkt met een zachte fruitsmaak. Een aantal van deze aromatische waters zijn bovendien ook nog eens volledig vrij van calorieën. Ook hier heeft u de keuze tussen glazen flessen water, blikjes en petflessen.

WILT U WATER VAN EEN SPECIFIEK MERK KOPEN? KOM DAN LANGS IN ONZE DRANKENHANDEL IN GENK.

bottom of page